top of page
Staircases & Railings

PROJEKT I FOKUS

ROT-arbeten Strandvägen

Råvind till lägenhet, vi köper Er råvind och bygger om till lägenheter vilket ger fler medlemmar i bostadsrättsföreningen. Utförd på rätt sätt så förbättras fastighetens ekonomi samt att man får några nya representatner som kan hjälpa till med styrelsearbetet med mera.

Övriga ROT-arbeten: Product

REFERENSOBJEKT

ROT-arbeten

ÖSTERMALM 5

Hammering

Centrumbyggen har stor erfarenhet på det här området och använder kända märken och pålitliga leverantörer. Vi erbjuder professionell och erfaren personal till dina projekt och hjälper dig att möta dina unika behov och samtidig klara din budget. Vår strävan är att ha den bästa kundservicen och vara tydliga i vår kommunikation så att du kan förstå varje steg i processen.

TORGGATAN 2

Flooring Wooden Floor

Anlita oss för den här tjänsten och låt din vision ta form i ditt projekt. Våra experter kan förklara alla alternativ och svara på alla dina frågor. Vårt team vill ha ett nära samarbete med dig så att vi inte bara möter utan kan överträffa alla förväntningar. Hör av dig för mer information.

AVENYN 7

Architect hold plans

Vi förstår hur viktigt det är att välja rätt entreprenör, någon du kan lita på, som har erfarenhet och ändå inte kostar för mycket. Med den här tjänsten, och många av våra andra tjänster, har vi verktygen och erfarenheten att göra jobbet enligt en hög standard och ändå behålla ett riktigt bra pris. Berätta för oss hur vi kan möta dina behov.

Övriga ROT-arbeten: Tjänster
bottom of page